Feyenoordinbeeld

Feyenoord werkt fel partijspel af in aanloop naar Fc Groningen

on

Feyenoord heeft donderdagochtend verder toegewerkt naar de competitiestart van aanstaande zondag tegen FC Groningen. De honderden toeschouwers die langs de lijn stonden op Varkenoord, zagen een training waar zo nu en dan de vonken vanaf spatten..

Na de warming-up schotelde trainer Giovanni van Bronckhorst zijn spelers een afwerkvorm voor, waarbij zij ook conditioneel geprikkeld werden. Via diverse combinaties moesten de Feyenoorders vrijwel het volledige veld overbruggen, om uiteindelijk via een voorzet vanaf de zijkant tot afronden te komen. Daarbij konden de supporters langs de lijn genieten van diverse mooie goals en reddingen.

.

De training werd afgesloten met een groot partijspel van elf tegen elf, waarbij de doelen verdedigd werden door Pär Hansson en Brad Jones. Wat opviel, was de felheid waarmee de partij werd afgewerkt. Spelers dwongen elkaar tot het uiterste en vochten vele duels uit, ongetwijfeld tot tevredenheid van Van Bronckhorst. De trainer kon niet beschikken over Miquel Nelom, die samen met fysiotherapeut Stefan van Meenen apart van de groep trainde.

.

In aanloop naar het duel met Groningen werkt Feyenoord nog twee trainingen af. Zowel de sessie van vrijdag als die van zaterdag is besloten. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login