Feyenoordinbeeld

Feyenoord weigert grote groepen Fenerbahçefans

on

Grote groepen Fenerbahçefans uit Turkije, of elders, worden vanavond aan de poort geweigerd als ze kaarten hebben voor een van de thuisvakken. Dat zegt Feyenoord.
.
,,Maar ongetwijfeld zijn er ook bezoekers die normaal altijd voor Feyenoord zijn, maar vanavond voor Fenerbahçe. Die kunnen gewoon komen en gebroederlijk naast een fan zitten die wel helemaal voor Feyenoord is. Maar als blijkt dat dit tot onrust leidt, dan zullen stewards deze supporters voor hun eigen veiligheid uit het stadion begeleiden.”

.

Waar voor de wedstrijd tegen Manchester United de gemeente een speciale fanzone aanwees, is dat vandaag niet zo. De leden van Fenerbahçe Nederland gaan om het zekere voor het onzekere te nemen met de bus direct naar het stadion. ,,We proberen alle risico’s uit te sluiten”, zegt woordvoerder Ferhan Ba¿aran.

.

Positieve manier

Feyenoord heeft de eigen fans opgeroepen het team op een ‘positieve manier’ te steunen. Bij de wedstrijd tegen Besiktas, twee jaar geleden, klonken spreekkoren tegen Turken in het stadion, werd een bus met supporters bekogeld en na de wedstrijd een Turkse Schiedammer neergestoken.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login