Nieuws

Feyenoord wacht pittig trainingskamp

on

Voor de selectie van Feyenoord wacht in het Spaanse Marbella een pittige week. De ploeg van trainer Ronald Koeman zal na aankomst op maandagochtend nog dezelfde dag een eerste groepstraining afwerken. In totaal staan er tijdens het wintertrainingskamp acht trainingen op het programma.

Na aankomst op maandagochtend werkt Feyenoord ’s middags op het Marbella Football Center de eerste en enige training van die dag af. Zowel dinsdag als woensdag staan er voor de selectie twee oefensessies op het programma, verdeeld over de ochtend en de middag. Donderdag wordt er alleen ’s ochtends getraind, terwijl vrijdag de laatste twee trainingen van het trainingskamp worden afgewerkt. In principe beginnen de ochtendtrainingen om 10.30 uur, terwijl de middagtrainingen om 16.30 uur aanvangen. Beide tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Feyenoord sluit het trainingskamp zaterdag af met een oefenwedstrijd. Zodra hierover definitief meer duidelijkheid is, zal dat via deze website worden gecommuniceerd.

Bron: Feyenoord.nl

20140106-141118.jpg

You must be logged in to post a comment Login