Nieuws

Feyenoord wacht nog steeds op BAM inzake vernieuwbouw

on

Het is hoogst onzeker of Feyenoord deze week groen licht kan geven aan de plannen voor een vernieuwde Kuip voor Feyenoord. ,,We hebben nog steeds geen definitieve bouwtekeningen van bouwer BAM binnen,” zegt projectdirecteur Hans Vervat. ,,Die moeten uiterlijk dinsdag in de brievenbus zitten.”

Dinsdagavond zit een zware delegatie van Feyenoord – inclusief de club, stadion, sportclub, supporters en aandeelhouders – bij elkaar om zich over het in totaal 240 miljoen euro kostende project te buigen. Eerder al werd zo’n bijeenkomst in november geschrapt, omdat BAM het werk nog niet klaar had. ,,Ze krijgen uitstel van executie,” zei hij toen.

Volgens Vervat zijn er verschillende redenen waarom het nog niet is gelukt om een compleet plan te presenteren. Wijzigingen in de constructie is er één van, zegt hij. ,,De 62 meter hoge pylonen aan de buitenkant moeten rechter worden. Zo helt het stadion niet over naar de buren, en kunnen we aan de zuidzijde het gebouw van Plan@office laten staan. Dat scheelt allemaal extra kosten.”

Bron: Ad.nl

IMG_7566.JPG

You must be logged in to post a comment Login