Feyenoordinbeeld

Feyenoord wacht heet avondje tegen Fenerbahçe

on

Feyenoord gaat vanavond in de laatste groepswedstrijd van de Europa League tegen Fenerbahçe vol voor de overwinning. Trainer Giovanni van Bronckhorst weet dat zijn ploeg geen andere optie heeft dan vanaf minuut één de aanval kiezen. Behoudend starten of spelers sparen met het oog op de competitie, waarin Feyenoord aan kop gaat, doet hij dan ook niet..

Op de verdedigers Sven van Beek en Terence Kongolo en de langdurig geblesseerde keeper Kenneth Vermeer na is iedereen inzetbaar. ,,Ik ga niemand sparen. Het zou heel mooi zijn als we overwinteren in Europa. Voor de club, voor de fans en voor de spelers, die dan weer extra wedstrijden op Europees niveau kunnen spelen”, zei Van Bronckhorst gisteren.

.

De trainer gaat er volledig van uit dat zijn ploeg met twee doelpunten verschil moet winnen, al volstaat een ‘kleinere’ zege ook als Manchester United verliest bij Zorja Loegansk. ,,Maar ik kijk alleen naar onszelf. Ik zal tijdens de wedstrijd vast wel iets meekrijgen van de stand in Oekraïne, maar daar ben ik niet mee bezig. Het zal tot de laatste minuut spannend blijven.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login