Feyenoordinbeeld

FEYENOORD WACHT DRUKKE MAAND: ZES DUELS IN NEGENTIEN DAGEN

on

De selectie van Giovanni van Bronckhorst gaat een drukke maand tegemoet. Feyenoord speelt in september in totaal zes wedstrijden in negentien dagen tijd. Naast het reguliere programma in de Eredivisie, gaan voor Feyenoord deze maand ook de Europa League en het toernooi om de KNVB beker van start.

.

Die drukke maand begint aanstaande zondag om 12:30 uur met de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, waarin Feyenoord de koppositie in de Eredivisie verdedigt.

.

Vier dagen later, op donderdag 15 september, gaat voor Feyenoord het Europese seizoen 2016-2017 van start met de thuiswedstrijd tegen Manchester United (aftrap: 19:00 uur) in de groepsfase van de Europa League.

.

Deze zware week wordt afgesloten met de eerste echte topper voor Feyenoord in de Eredivisie. Op zondag 18 september om 14:30 uur is regerend landskampioen PSV in Eindhoven de tegenstander.

.

Wat volgt is de eerste wedstrijd in het toernooi om de KNVB beker. In de jacht op prolongatie van die prijs moet Feyenoord op donderdag 22 september om 20:45 uur in de eerste ronde zien af te rekenen met FC Oss in De Kuip.

.

Drie dagen later, op zondag 25 september, speelt Feyenoord opnieuw een thuiswedstrijd, ditmaal in de Eredivisie. Roda JC Kerkrade is dan de tegenstander, aftrap: 16:45 uur.

.

De maand wordt voor Feyenoord afgesloten op donderdag 29 september, met de eerste uitwedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Om 21:05 uur is de aftrap van het duel met Fenerbahçe.

.

Het is pas na de uitwedstrijd tegen Willem II, op zondag 2 oktober om 14:30 uur, dat het ritme van twee wedstrijden per week voor het eerst weer wordt doorbroken voor Feyenoord, als een nieuwe interlandperiode aanbreekt. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login