Nieuws

‘Feyenoord waagt nieuwe poging bij Bryan Linssen’

on

Feyenoord heeft vorige week een nieuwe poging gewaagd Bryan Linssen te verleiden tot een overstap naar De Kuip, maar de Rotterdammers hebben forse concurrentie gekregen. Burnley en Union Berlin azen op de handtekening van de transfervrije aanvaller, dit meldde Martijn Krabbendam bij Veronica Inside en valt ook te lezen op de site van Voetbal International.

Volgens de Feyenoord-watcher heeft Arnesen op advies van trainer Dick Advocaat de telefoon gepakt en Linssen een nieuwe aanbieding gedaan. Advocaat is groot fan van de voetballer Linssen en ziet hem als de ideale stand-in van Luis Sinisterra.

Valentijn Driessen liet bij Veronica Inside weten dat het eerste salarisbod 600.000 euro per seizoen zou bedragen. Echter wil Bryan Linssen pas met Feyenoord praten als er een bod komt van minimaal 1 miljoen euro per jaar. Tevens zou zijn zaakwaarnemer geëist hebben dat wanneer er loonoffer zou moeten worden gedaan, dat Linssen buiten schot worden gehouden.

Volgens Krabbendam is een ander punt waarop de onderhandelingen zijn vastgelopen is de duur van het contract. Feyenoord biedt volgens het weekblad twee jaar, Linssen wil graag tekenen voor drie seizoenen.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login