Nieuws

Feyenoord – VVV-Venlo ook uitverkocht

on

Feyenoord speelt ook de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo in een uitverkochte Kuip. De laatste kaarten voor het duel, dat op zaterdag 18 november (18:30 uur) wordt gespeeld, werden zaterdagochtend verkocht.

Ook de thuiswedstrijden tegen FC Twente, Willem II, NAC Breda, PEC Zwolle en Vitesse waren of zijn uitverkocht. Dat betekent dat voor de eerste seizoenshelft alleen nog kaarten te koop zijn voor de thuisduels met sc Heerenveen (woensdag 13 december, 20:45 uur) en Roda JC Kerkrade (zondag 24 december, 16:45 uur).  De kaartverkoop voor de Klassieker (zondag 22 oktober, 14:30 uur) moet nog van start gaan. 

Feyenoord Wedstrijdpakket

Voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo zijn nog wel wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login