Nieuws

Feyenoord vraagt opheldering van Van Geel inzake Kramaric

on

Andrej Kramaric deed Feyenoord donderdag pijn, door drie keer te scoren voor HNK Rijeka in het duel met de Rotterdammers. Na de wedstrijd stelden diverse grote media dat de Kroatische spits ook voor Feyenoord had kunnen spelen, maar dat men in ‘Zuid’ afzag van zijn komst voor zo’n twee miljoen euro. Martin van Geel was er als de kippen bij om die verhalen tegen te spreken.

De technisch directeur van Feyenoord, hoofdverantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid, zei dat de berichten over Kramaric onzin waren en dat er tig spitsen waren aangeboden bij Feyenoord. De makkelijk scorende Kroaat was zeker wel duurder dan twee miljoen euro en mocht helemaal niet weg van Rijeka, betoogde hij in een speciaal statement op de officiële clubwebsite van Feyenoord.

Het Algemeen Dagblad blijft echter bij zijn lezing. “Volgens Van Geel was een vertrek van Kramaric onbespreekbaar voor het bescheiden HNK Rijeka. Een lezing die volgens diverse goed ingevoerde bronnen meteen naar het rijk der fabelen kan worden verwezen. Kramaric werd niet alleen bij Feyenoord, maar ook bij AZ, sc Heerenveen, Ajax en PSV onder de aandacht gebracht”, stelt de krant zaterdag.

“Met de nadrukkelijke toevoeging dat de speler volgens een clausule in zijn contract twee miljoen euro moest kosten. Feyenoord kende de aanvaller, maar liet meteen weten niet geïnteresseerd te zijn”, weet de Rotterdamse krant. Men vindt het des te vreemder dat hoofdtrainer Fred Rutten deze week opmerkte dat hij Kramaric best had willen hebben, van de zomer. Van Geel had Kramaric’ zaakwaarnemers echter laten weten dat Feyenoord hem niet zag als een echte spits. Vervolgens haalde men Colin Kazim-Richards.

Het Algemeen Dagblad zegt dat Kramaric met zijn hattrick tegen Feyenoord wel wat teweeg heeft gebracht in Rotterdam. De Raad van Commissarissen wil nu duidelijkheid hebben van technisch directeur Van Geel. Men wil van hem persoonlijk horen hoe de zaak-Kramaric verlopen is en of hij financieel haalbaar was geweest, of niet.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_5266.PNG

You must be logged in to post a comment Login