Nieuws

‘Feyenoord vraagt negen miljoen voor Janmaat’

on

Daryl Janmaat moest de voorbije wedstrijden van het Nederlands elftal genoegen nemen met een plek op de bank. Bondscoach Louis van Gaal gaf tegen Mexico de voorkeur aan Paul Verhaegh en tegen Costa Rica mocht Dirk Kuyt in de basis beginnen als rechtsachter. Volgens de Engelse media denkt Van Gaal echter nog altijd positief over Janmaat.

Van Gaal gaat komend seizoen aan de slag als manager van Manchester United en Janmaat wordt genoemd als versterking voor de rechterkant van the Red Devils. Het was even rustig rond Janmaat, maar de Engelse zondagkranten hebben begrepen dat Van Gaal de clubleiding van Manchester United de opdracht heeft gegeven om de Feyenoorder te halen.

Manchester United heeft vijf miljoen euro geboden op Janmaat, terwijl Feyenoord er bijna negen wil hebben. Van Gaal heeft zijn nieuwe werkgever geïnstrueerd om het bod te verhogen en dat heeft mede te maken met de concurrentie van Newcastle United. Die club lijkt afscheid te nemen van Mathieu Debuchy (die in de belangstelling staat van Arsenal) en op die manier komt er een plek vrij voor Janmaat.

Bron: voetbalzone.nl

20140706-105059-39059495.jpg

You must be logged in to post a comment Login