Nieuws

‘Feyenoord vraagt 13,5 miljoen euro voor Clasie’

on

Feyenoord raakt Jordy Clasie liever niet kwijt, maar als het zover komt dan wél voor een mooi bedrag. The Mirror meldt woensdag dat de Rotterdammers hun vraagprijs hebben bepaald.

Feyenoord hield Clasie afgelopen zomer en winter uit de klauwen van geïnteresseerde clubs, maar lijkt er over een paar maanden toch aan te moeten geloven. Het is een publiek geheim dat Koeman heel graag Clasie naar Southampton zou willen halen. In Engelse media is de 23-jarige middenvelder ook steeds vaker onderwerp van gesprek.

Feyenoord heeft Southampton inmiddels op de hoogte gebracht van het prijskaartje voor Clasie, meldt The Mirror. De Rotterdammers verlangen minimaal tien miljoen pond, omgerekend ongeveer 13,5 miljoen euro. Clasie moet een flinke zak geld kosten doordat zijn contract bij Feyenoord doorloopt tot medio 2018.

“Ik ben zeer gecharmeerd van hem. Hij staat op onze lijst”, zei Koeman, die vorig seizoen nog trainer was bij Feyenoord, eerder deze week tegen Voetbal International. Clasie komt bij de huidige nummer drie uit de Premier League in beeld als er een middenvelder wordt verkocht.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login