Nieuws

Feyenoord volgt landelijke richtlijn rond derby tegen Sparta

on

Feyenoord speelt zondag 9 augustus de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, in de eigen Kuip tegen Sparta Rotterdam (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je de laatste (kaartverkoop)informatie over het bezoeken van de derby.

Voor seizoenkaarthouders eindigt woensdag 5 augustus om 18:00 uur de voorrangsperiode om kaarten te kopen voor zondag. Vanaf woensdag 18.00 uur kunnen ook Legioenleden en Junioren Kameraadjes kaarten bestellen. Hun voorrang geldt tot zaterdag, waarna eventueel resterende kaarten voor overige supporters beschikbaar komen. 

Er is zondag bij de Rotterdamse derby plek voor maximaal 7.000 supporters. De wedstrijd geldt als een eerste belangrijke testcase voor supporters en club voor het nieuwe seizoen waar corona-maatregelen de norm bepalen. Feyenoord volgt daarin de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Gezinsleden en jongeren mogen (toch) bij elkaar
Dit betekent dat bezoekers uit één huishouden op de tribune gewoon bij elkaar kunnen zitten. Hetzelfde geldt voor kinderen onder de 18 jaar. Oorspronkelijk was 1,5 meter afstand overal en voor iedereen uit veiligheidsoverwegingen de norm in het stadion, maar op basis van structureel overleg met onder meer de gemeente en de veiligheidsregio is inmiddels besloten dat de door de club beoogde extra maatregelen niet noodzakelijk zijn.

Wel houdt Feyenoord de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Rotterdam nauwlettend in de gaten, en blijft het devies overeind om de 1,5 meter afstand in acht te nemen voor volwassenen die niet in hetzelfde huishouden wonen. Feyenoord zal bezoekers van de wedstrijd nadrukkelijk wijzen op deze en overige richtlijnen en wijst supporters vooral op de eigen verantwoordelijkheid.

Aanvullend:

  • De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/tickets
  • De kaartverkoop stopt om 10:00 uurop de wedstrijddag en er is geen verkoop aan de kassa.
  • Kaarten zijn niet overdraagbaar en worden op naam uitgegeven.
  • Supporters kunnen elkaar koppelen in de Ticketshop om zo voor elkaar kaarten te kunnen bestellen
  • De vakken X1 t/m X4 zijn niet beschikbaar vanwege het zomerterras, terwijl de vakken Q, R, S, T en U slechts gedeeltelijk beschikbaar zijn.

Alle info en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login