Nieuws

FEYENOORD – VITESSE NAAR MAANDAG 11 MEI OM 20.00u

on

De aanstaande thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse wordt vanwege de aangekondigde politieacties verplaatst naar maandag 11 mei om 20.00 uur. Deze laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie zou oorspronkelijk gespeeld worden op zondag 10 mei 2015 om 14.30 uur.

Aangekochte kaarten voor deze thuiswedstrijd blijven gewoon geldig. Supporters die losse kaarten hebben gekocht voor dit duel, maar niet in de gelegenheid zijn om maandagavond naar De Kuip te komen, kunnen het geld van hun aangekochte kaarten retour krijgen. Alle kopers van losse kaarten worden vandaag per mail geïnformeerd over de wijze waarop dit kan. Ook seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een mail met meer informatie over de verplaatsing van deze wedstrijd.

Burgemeester Aboutaleb voelde zich donderdag genoodzaakt Feyenoord – Vitesse voor zondagmiddag 14.30 uur te verbieden. Hij deed dit nadat de politiebonden hadden aangekondigd dan actie te zullen voeren voor een betere cao door niet inzetbaar te zijn tijdens het duel. De veiligheid van de spelers en supporters en de openbare orde in de stad is niet te waarborgen zonder politie-inzet, zo gaf Aboutaleb aan. 

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login