Nieuws

Feyenoord via ‘League Route’ in voorronde CL

on

Aanstaande vrijdag weet Feyenoord welke club de tegenstander wordt in de derde voorronde van de Champions League. Feyenoord stroomt in via de ‘league route’, bestemd voor clubs die zich niet als kampioen hebben geplaatst voor de voorronde. Daardoor kan Feyenoord tijdens de loting in het Zwitserse Nyon, die vrijdag om 12.00 uur begint, gekoppeld worden aan FC Zenit (Rus), LOSC Lille (Fra), FC Kopenhagen (Den), Standard Luik (Bel) of Besiktas (Tur). De wedstrijden in de derde voorronde van de Champions League worden gespeeld op 29/30 juli en 5/6 augustus.

Bij winst plaatst Feyenoord zich voor de play-off ronde van de Champions League. De mogelijke tegenstanders zijn dan Arsenal (Eng), FC Porto (Por), Bayer Leverkusen (Dui), Napoli (Ita) en Athletic Bilbao (Spa). De winnaars van de play-off ronde plaatsen zich voor de groepsfase van de Champions League.

Mocht Feyenoord niet door de derde voorronde van de Champions League komen, dan komt de ploeg vervolgens uit in de play-off ronde van de Europa League.

Bron: Feyenoord.nl

20140712-173435-63275589.jpg

You must be logged in to post a comment Login