Nieuws

Feyenoord verwacht zondag weer volle Kuip tijdens Open Dag

on

Wie wel eens de Open Dag van Feyenoord heeft bezocht, zal zondag volgens het Algemeen Dagblad niet worden verrast. Het programma is al jaren nagenoeg hetzelfde: Er zijn voetbalspelletjes rond De Kuip voor de jongste supporters, rondleidingen door het stadion, er staan vast weer lange rijen bij de fanshop, er zijn muziekoptredens, de huidige spelers worden een voor een voorgesteld en dan volgt wederom het hoogtepunt voor velen: het landen van de helikopter met de nieuwe aanwinsten. 

Het AD meldt overigens dat de supporters aanstaande zondagmiddag wel weer iets nieuws te zien krijgen: Om 14:00u begint een opwarmwedstrijd tussen oud-Feyenoorders en Creators FC, het team van bekende Nederlandse YouTube‘ers zoals Matty, Koen, Jay Jay Boske en Noah Zeeuw. Die hebben duizenden tot miljoenen digitale volgers.

Een woordvoerder van Feyenoord verwacht zondag weer een volle Kuip, want ook de weersvoorspellingen voor zondag zijn prima.

Iedereen wordt opgeroepen zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De NS stopt zondag ook op station Rotterdam Stadion. Voor de RET is het zondag even spannend: werken de nieuwe, verlengde tramhaltes bij De Kuip naar behoren? Er kunnen nu drie trams achter elkaar klaar staan.

RET-woordvoerder Diana van Stijn: ,,We hebben pas de haltes verplaatst en verlengd om grote aantallen mensen soepeler en sneller te kunnen vervoeren. Het probleem was altijd: de volle tram kon nooit gelijk wegrijden omdat er nog zoveel supporters de rails overstaken. Nu ligt de halte na de oversteekplaats en verwachten we zondag vlotter te kunnen wegrijden met de trams.’’

In tegenstelling tot bij de wedstrijden is het ritje naar De Kuip met de tram of bus niet gratis.

.

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login