Feyenoordinbeeld

Feyenoord verwacht 30.000 supporters en doet kaartjes in uitverkoop

on

Feyenoord heeft de kaartjes voor de bekerwedstrijd morgenavond tegen stadsgenoot Excelsior in de uitverkoop gedaan. Voor enkele vakken geldt: twee kaartjes voor de prijs van één. 

.

Morgenavond om kwart voor negen is de aftrap voor de derby tussen Feyenoord en Excelsior. Een lastige tijd, zo zeggen de twee clubs. Voor kinderen, die een dag later weer naar school moeten, is het te laat. Maar ook voor wie de volgende dag moet werken is het lastig, vooral als het duel op strafschoppen uitloopt. 

.

De verkoop bij zowel Feyenoord als Excelsior verliep niet hard. Feyenoord verwacht dat 30.000 supporters haar zullen aanmoedigen, Excelsior rekent op rond de tweehonderd man in het uit-vak. Kaartjes voor dit vak kosten slechts 5 euro, net als voor de uitfans bij alle andere bekerwedstrijden in Nederland. 

.

Feyenoord besloot deze week ook kortingsacties in te voeren voor haar aanhang, voor onder meer RotterdamPashouders, Legioenleden en de oudere Kameraadjes. ,,Zo proberen we ook nieuwe mensen naar de Kuip te trekken”, legt een woordvoerder uit.

.

De thuisclub vindt het niet vreemd dat het stadion niet direct uitverkocht is. Het is de eerste bekerwedstrijd waarvoor seizoenkaarthouders een los kaartje moeten kopen. Bovendien speelt de club van Zuid vier thuiswedstrijden (Zorja Loehansk, Ajax, Excelsior en Heerenveen) in nog geen twee weken achter elkaar. Naast het late tijdstip dus.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login