Nieuws

Feyenoord verscherpt beveiliging FanShops

on

Feyenoord verscherpt met ingang van donderdag (vandaag) de beveiliging in alle Fanshops van de club. De club ziet zich genoodzaakt om deze maatregel te nemen nadat in de afgelopen periode dankzij videobeelden duidelijk is geworden dat ogenschijnlijk georganiseerde organisaties het op de nieuwe Feyenoord/adidas-kleding hebben voorzien in de clubwinkels. Om die reden zullen er vanaf donderdag beveiligers bij de deuren van de Fanshops staan en zal klanten preventief worden gevraagd om de inhoud van hun tas te laten zien. Feyenoord hoopt en rekent op het begrip van alle bezoekers van de officiële clubwinkels voor deze maatregelen.

Feyenoord opende vorige week twee nieuwe Fanshops, op Rotterdam Centraal Station en bij De Kuip. In de officiële Fanshops is exclusief de nieuwe kleding voor het seizoen 2014-2015 verkrijgbaar. De vraag hiernaar onder supporters is zeer groot, alleen heeft de club helaas moeten constateren dat de nieuwe tenues en andere Feyenoord/adidas-kleding ook een grote aantrekkingskracht hebben op lieden die Feyenoord liever niet in de Fanshops ontvangt.

De nieuwe Feyenoord-kleding voor het seizoen 2014-2015 is naast de Fanshops ook verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop online.

Bron: Feyenoord.nl

20140703-124506-45906726.jpg

You must be logged in to post a comment Login