Nieuws

Feyenoord verruilt veld voor de kookpotten

on

Trainer Ronald Koeman geeft zijn spelers vandaag de opdracht om de voetbalschoenen voor één keer uit te laten. De selectie van Feyenoord verschijnt voor de verandering eens niet op het trainingsveld op Varkenoord, maar de voltallige ploeg gaat een middagje op kookles.

Met het zogenoemde ’teamuitje’ probeert Koeman zijn ploeg fris aan de allesbeslissende fase van de competitie te krijgen. Met nog slechts vier wedstrijden te spelen heeft Feyenoord nog altijd alle kans om als tweede te finishen, een plek die recht geef op voorronde Champions League. Maar de laatste weken lijkt de ploeg de dalende lijn onmiskenbaar te hebben ingezet.

Om de gedachten voor even te kunnen verzetten, nemen de spelers dus plaats achter het fornuis. De technische staf weigerde de afgelopen dagen te verklappen welke activiteit er op het programma zou staan. De spelers horen vandaag pas dat ze eenmalig met potten en pannen in de weer gaan. Alleen de geblesseerde spelers zullen in de Kuip achterblijven om aan hun herstel te werken.

Bron: Algemeen Dagblad / FR12

You must be logged in to post a comment Login