Nieuws

Feyenoord verliest van Wolfsberger en is uitgeschakeld in Europa

on

Feyenoord heeft in Oostenrijk met 1-0 verloren van Wolfsberger AC. Daarmee zijn de Rotterdammers uitgeschakeld in de Europa League.

Op een dramatisch veld speelde Feyenoord in de eerste twintig minuten weer ondermaats tegen Oostenrijkers. De thuisploeg kreeg al wat voorzichtige kansjes, deels door slordigheden bij de Rotterdammers.

Feyenoord mocht halverwege de eerste helft wel een grote mogelijkheid op de 0-1. Jens Toornstra kreeg een vrije schietkans, op een paar meter van het doel van Wolfsberger. De middenvelder van Feyenoord schoot de bal via de Oostenrijker in het zijnet.

Ruim vijf minuten later was het aan de andere kant wel raak. Dejan Joveljic kopte de bal vlak voor de doellijn binnen na knullig verdedigen van Orkun Kökcü. De spits van Wolfsberger AC stond daarbij behoorlijk vrij bij de tweede paal.

Ondanks de duidelijke opdracht kwam Feyenoord in de tweede helft allesbehalve beter voor de dag. De Rotterdammers bleven slordig, creëerden nauwelijks kansen en een aantal Feyenoorders speelden onder hun niveau. Ook de rentree van Luis Sinisterra, na bijna tien maanden blessureleed, bracht Feyenoord geen nieuw elan.  

Eindstand in groep K van de Europa League:
1. Dinamo Zagreb 6-14 (+8)
2. Wolfsberger AC 6-10 (+1)
3. Feyenoord 6-5 (-4)
4. CSKA Moskou 6-3 (-5)

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply