Feyenoord verliest oefenwedstrijd tegen PAOK

Feyenoord heeft zondag de vriendschappelijke wedstrijd tegen PAOK Saloniki verloren. De Griekse nummer vier van het afgelopen seizoen was in De Kuip met 2-1 te sterk voor de Rotterdammers. Deze oefenpot werd twee minuten eerder afgefloten, omdat er onweer op komst was.

Het oefenduel begon meteen goed voor Feyenoord. Op aangeven van Bryan Linssen knikte Wouter Burger in de tweede minuut de 1-0 binnen. Lang kon Feyenoord niet genieten van deze voorsprong. Marcos Senesi speelde de bal slecht terug, waarna Nélson Oliveira namens PAOK daarmee er vandoor ging. Justin Bijlow moest daarom zijn doel uitkomen, maar legde de Portugees volgens scheidsrechter Jochem Kamphuis neer. Uiteindelijk zette Christos Zolis de penalty feiloos om (1-1).

Bron: Rijnmond.nl