Nieuws

Feyenoord verliest met 0-2 van Dinamo Zagreb, maar houdt hoop op volgende ronde

on

Feyenoord heeft vanavond in De Kuip met 2-0 verloren van Dinamo Zagreb. De Rotterdammers creëerden weinig kansen, pakten veel gele kaarten en zagen de ziekenboeg ook nog eens verder volstromen. Feyenoord staat nu derde in groep K, maar hebben overwintering in de Europa League nog wel in eigen hand. Een overwinning op Wolfsberger AC volgende week volstaat.

Bryan Linssen leek na ruim een halfuur spelen geblesseerd te raken aan de hamstring en moest zich laten vervangen door Naoufal Bannis. De Rotterdammers kwamen verder niet tot kansen.

In de blessuretijd van de eerste helft ging het toch mis voor Feyenoord. Eerst werd Uros Spajic minutenlang verzorgd aan een bloedende hoofdwond na een kopduel met Bruno Petkovic, kort daarna kreeg Dinamo Zagreb een strafschop. Na een overtreding van Orkun Kökcü op Lirim Kastrati schoot de eerder genoemde Petkovic de bezoekers in de laatste seconde van de rust op voorsprong: 0-1.

Vroeg in de tweede helft verdubbelde Dinamo Zagreb de voorsprong. In eerste instantie leek scheidsrechter Chris Kavanagh de treffer van Lovro Majer af te keuren wegens buitenspel, maar na overleg met zijn grensrechter stond het toch 0-2.

Stand groep K van de Europa League:
1. Dinamo Zagreb 5-11 (+6)
2. Wolfsberger AC 5-7 (0)
3. Feyenoord 5-5 (-3)
4. CSKA Moskou 5-3 (-3) 

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login