Nieuws

Feyenoord V1 maakt goede indruk bij trainingsactiviteit met OranjeLeeuwinnen

on

Feyenoord Vrouwen 1 heeft vrijdagavond een prima indruk achtergelaten bij een trainingsactiviteit op de KNVB Campus in Zeist. In een vriendschappelijk drieluik speelde de ploeg van Danny Mulder tegen de OranjeLeeuwinnen en ADO Den Haag.

Na het wegvallen van de vriendschappelijke interland tegen de nationale ploeg van Zambia, die door visumproblemen niet op tijd in het land kon zijn, kwam het Nederlands elftal van bondscoach Andries Jonker voor een andere invulling uit bij de vrouwenteams van Feyenoord en ADO Den Haag.

Drieluik
Vrijdagavond ondernamen de drie ploegen een gezamenlijke trainingsactiviteit, die deels open voor publiek was. Als onderdeel van de activiteit werd een vriendschappelijk drieluik gespeeld.

Feyenoord Vrouwen 1, dat de interlandbreak in ging als koploper in de Azerion Vrouwen Eredivisie, maakte tijdens dit drieluik een prima indruk. Zo kon de ploeg op het veld goed weerstand bieden aan de OranjeLeeuwinnen en werd er van ADO Den Haag gewonnen.

Programma
De eerstvolgende wedstrijd voor Feyenoord Vrouwen 1 in de Azerion Vrouwen Eredivisie is op zondag 16 oktober, als VV Alkmaar op bezoek komt op Varkenoord. Wil je hierbij zijn? Koop je ticket(s) dan hier.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply