Nieuws

Feyenoord V1 hard onderuit in Klassieker op Varkenoord

on

Feyenoord Vrouwen 1 heeft de eerste Klassieker van het nieuwe seizoen verloren. Op Varkenoord ging de ploeg van Danny Mulder met maar liefst 0-4 onderuit.

Op een goed volgepakt Varkenoord golft de wedstrijd in de eerste helft beide kanten op. De eerste echt grote kans voor Feyenoord komt in de 23ste minuut, als Sanne Koopman van afstand net over schiet.

De beide ploegen lijken met 0-0 de rust op te gaan zoeken, maar vlak voor de pauze profiteert Ajax van een fout achterin bij Feyenoord. Tiny Hoekstra schiet de 0-1 binnen, en zet hiermee de ruststand op het bord.

Tweede helft
In de tweede helft gaat het vrijwel direct mis voor Feyenoord. Na een foute pass achterin weet Leuchter de voorsprong voor de bezoekers te verdubbelen, en vlak daarna wordt de schade zelfs nog groter, als Hoekstra de 0-3 binnenschiet. 

Feyenoord lijkt het daarna even kwijt, als de Amsterdammers de ene na de andere gevaarlijke aanval op kunnen zetten. De ploeg van Danny Mulder lijkt zich echter niet zomaar gewonnen te willen geven, want in het laatste deel van de wedstrijd voetbalt Feyenoord wel een aantal kansen bij elkaar. Tot doelpunten leidt dit niet, maar aan de andere kant valt hij wel nog een keer binnen: in de blessuretijd wordt het zelfs nog 0-4. 

Opstelling Feyenoord:
Weimar; Brandau (78’ Obispo), Verspaget, Ypema, De Graaf (78’ Kagenaar); Van den Goorberg, Boshuizen, Ellouzi; Bennink (65’ Rijsdijk), Koopman (82’ Van de Lavoir), Van de Ven (65’ Cobussen)

Scoreverloop:
44′ Hoekstra 0-1
53′ Leuchter 0-2
57′ Hoekstra 0-3
90′ Eigen doelpunt 0-4

Programma
De eerstvolgende thuiswedstrijd voor Feyenoord Vrouwen is op vrijdag 2 december, als regerend landskampioen FC Twente op bezoek komt op Varkenoord. Aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Koop je ticket(s) hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply