Nieuws

Feyenoord twijfelt nog over meenemen supporters naar aRENa

on

Feyenoord heeft begrip voor de beslissing van Ajax om ook de komende drie jaar geen supporters mee te nemen naar de ‘klassiekers’ in De Kuip. De Rotterdamse club denkt er op zijn beurt nog over na of ze vanaf volgend seizoen weer supporters wil meenemen naar Amsterdam. “Wij zijn op dit moment nog niet zo ver”, liet een woordvoerder van Feyenoord weten.

Dit jaar loopt het verbod op uitsupporters af dat Ajax en Feyenoord in 2009, na een reeks incidenten, hadden afgesproken. Na het wangedrag van de Amsterdamse aanhang zondag tijdens de bekerfinale tegen PEC Zwolle in De Kuip heeft Ajax dat verbod woensdag met drie jaar verlengd. “Dat snappen we, maar tegelijkertijd willen wij ook de tijd krijgen om – zoals afgesproken – alles rustig te bespreken met de lokale driehoek hier in Rotterdam.”

“Dat is ook de afspraak, we willen met een gezamenlijk standpunt komen”, benadrukt de zegsman van Feyenoord. “En stel dat wij omgekeerd wel supporters willen meenemen, dan hebben we ook Ajax nog nodig. Dat komt later. Over enkele weken hebben we weer overleg met de driehoek, dan zullen we bespreken wat er mogelijk is in de toekomst.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140423-215442.jpg

You must be logged in to post a comment Login