Nieuws

Feyenoord TV weer driemaal per week op FOX Sports

on

Met de competitiestart voor de deur start Feyenoord TV weer met drie vaste uitzendingen per week. Met ingang van vandaag (7 september) is het clubprogramma op maandag, dinsdag en vrijdag aan het begin van de avond te zien op FOX Sports.

Vanaf dit seizoen komen in Feyenoord TV de actualiteiten nog meer centraal te staan. Niet alleen met betrekking tot het eerste elftal, ook wordt het vizier veelvuldig gericht op Varkenoord en met name de hoogste teams (Onder 21 en Onder 18). Hieronder lees je wat je in een reguliere uitzendweek kan verwachten.

Maandag
Op maandag passeert in Feyenoord TV het voorbije voetbalweekend de revue. Hoewel ook (de resultaten van) de hoogste jeugdteams even aan bod komen, ligt de focus vooral op de prestaties van Feyenoord 1. Winst, gelijkspel of verlies: de wedstrijd uitgebreid nabeschouwd, mede aan de hand van beelden, statistieken en interviews.

Dinsdag
Tijdens de tweede uitzending van de week gaat het vizier volledig op Varkenoord. De samenvattingen van de wedstrijden van Feyenoord Onder 21 en/of Feyenoord Onder 18 komen voorbij, plus de uitslagen van alle overige teams. Daarnaast wordt met ander soort (vaste) items ook ingezoomd op de werkwijze binnen de Academy en de ontwikkeling van jeugdspelers.

Vrijdag
Op de drempel van een nieuw voetbalweekend begint het grote voorbeschouwen op de volgende wedstrijd in Studio Feyenoord. In deze wekelijkse talkshow ontvangen presentator Tom Verhoeff en vaste gast Jan Dirk Stouten regelmatig een speler uit het eerste elftal of een andere prominente Feyenoorder.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login