Nieuws

Feyenoord traint zaterdag besloten, vrijdagtraining toegankelijk

on

Feyenoord heeft donderdag onder tropische omstandigheden verder toegewerkt naar de competitiestart. Met een pittige training draaide de selectie van trainer Ronald Koeman warm voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, die aankomende zondag in Zwolle op het programma staat.

Hoewel Feyenoord ‘s ochtends een uur eerder aan de training was begonnen dan normaliter het geval is, kreeg de selectie op het zonovergoten Varkenoord te maken met tropische temperaturen. Op het moment dat de spelers tegen half elf aan de afsluitende partijspelen begonnen, was het kwik al opgelopen tot circa dertig graden Celsius.

De warmte was voor de Feyenoorders allesbehalve reden om rustig aan te doen op het trainingsveld, waar honderden supporters zich om heen hadden verzameld om de verrichtingen van hun favorieten van dichtbij te volgen. Een van hen was algemeen directeur Eric Gudde, die aandachtig toekeek hoe er tijdens de fanatieke partijspelen over een half veld werd gestreden voor elke meter.

Feyenoord sluit de laatste trainingsweek in aanloop naar de competitiestart van zondag af met twee oefensessies. De eerstvolgende staat vrijdagochtend om 9.30 uur op het programma. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is deze openbaar en daardoor vrij te bezoeken. De afsluitende training van zaterdag is besloten en daardoor niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login