Nieuws

Feyenoord traint voor het eerst in 2013

on

Feyenoord is donderdagmiddag onder grote belangstelling begonnen aan de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Onder toeziend oog van honderden supporters werkte de selectie van trainer Ronald Koeman met in totaal 26 spelers de eerste training van 2013 af. Ruben Schaken ontbrak op Varkenoord, terwijl A-junior Lucas Woudenberg zich bij de groep had aangesloten.

Onder de aanwezigen, die rijendik langs het trainingsveld stonden opgesteld, waren vooral veel jonge supporters te ontdekken, die vanwege de kerstvakantie de gelegenheid hadden om hun idolen aan het werk te zien. Zij zagen hoe trainer Koeman zijn spelers onder meer enkele loopoefeningen liet afwerken.

Ook vrijdag staat er voor de selectie een oefensessie op het programma, waarna zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar wordt gespeeld. Feyenoord neemt het die middag om 14.30 uur in De Kuip op tegen AGOVV. De voorbereiding op de tweede seizoenshelft krijgt daarna een vervolg in het Spaanse Marbella, waar Feyenoord vanaf maandag een trainingskamp van een week belegt.

Voor de oefenwedstrijd tegen AGOVV zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor tickets op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login