Nieuws

Feyenoord traint onder grote belangstelling

on

Na twee vrije dagen heeft de selectie van Feyenoord donderdag de training hervat. Met grote partijspelen, die op het scherpst van de snede werden gespeeld, startte de ploeg van trainer Ronald Koeman de voorbereiding op de belangrijke competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag, die aankomende zondag op het programma staat.

In aanloop naar het duel in de Hofstad werd Feyenoord massaal gesteund door de supporters, die vanwege de huidige vakantieperiode in grote getale op de ochtendtraining waren afgekomen. Zij stonden rijendik opgesteld langs de lijn van het trainingsveld en waren zo van dichtbij getuige van de partijspelen die over een half veld werden afgewerkt. Onder de aanwezige toeschouwers bevonden zich met name veel kinderen, die zich bij de doelpunten die werden gemaakt enthousiast lieten horen

Naast doelpunten waren er diverse kansen, fraaie reddingen en felle duels te bewonderen, wat vooral het gevolg was van de gedrevenheid waarmee de in totaal 27 spelers, verdeeld over drie teams, op het veld stonden. Onder hen bevond zich, naast de A-junioren Lucas Woudenberg, Sven van Beek en Joey Sleegers, ook Kostas Lamprou, die zich in navolging van afgelopen maandag ook nu kort op het trainingsveld meldde. De doelman is op de weg terug van een knieblessure en werkte een individueel programma af.

Tussen de fans langs de lijn had ook Rob Geus een plaatsje bemachtigd. De 41-jarige Feyenoord-supporter, bekend van onder andere het populaire SBS6-programma De Smaakpolitie, was voor opnames aanwezig bij de training. De presentator komt deze maand in het Feyenoord Magazine uitgebreid aan het woord over zijn liefde voor de club.

Op het moment dat de training voor de Feyenoorders na ruim anderhalf uur ten einde was, begon voor de jongste supporters de jacht op een handtekening of een foto van hun favoriete speler. De selectie nam hier uitgebreid te tijd voor, waardoor het voor sommige spelers lange tijd duurde voor ze de kleedkamer in De Kuip hadden bereikt.

Supporters die voor de wedstrijd tegen ADO van zondag nog een training willen bijwonen, hebben hiervoor vrijdag de kans. Die dag vindt om 10.30 uur op Varkenoord de laatste openbare training plaats. De afsluitende oefensessie van zaterdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login