Nieuws

Feyenoord traint met volledige groep

on

Feyenoord heeft dinsdagavond met de volledige groep die is afgereisd naar Istanboel de afsluitende training afgewerkt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Besiktas. Trainer Fred Rutten kon in het Atatürk Olympisch stadion beschikken over alle 21 spelers die dinsdagmiddag uit het vliegtuig stapten. Onder hen was ook Bilal Basaçikoglu, die niet speelgerechtigd is voor het duel met Besiktas, maar tijdens deze dagen in Turkije de kans krijgt om volledig met de groep mee te trainen en zijn medespelers beter te leren kennen.

Waar de temperatuur overdag in Istanboel boven de 30 graden Celsius lag, koelde het ’s avonds vrij rap af, waardoor de training onder aangename omstandigheden kon worden afgewerkt. Voor Feyenoord was de sessie een eerste kennismaking met het stadion waarin woensdagavond de wedstrijd tegen Besiktas wordt afgewerkt. Kenmerkend voor dit twaalf jaar oude stadion zijn de twee enorme tribunes aan de lange zijdes, terwijl de korte zijdes van het veld vrijwel open zijn. Hierdoor heeft de wind vrij spel, een factor die tijdens de wedstrijd van woensdag wel eens van belang kan zijn.

Feyenoord werd tijdens de training gesteund door enkele tientallen Rotterdamse supporters, die zich direct bij opkomst van de spelers lieten horen. Feyenoord heeft voor de wedstrijd van woensdag ruim driehonderd kaarten verkocht voor het uitvak.

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas zal woensdag rechtstreeks te zien zijn via de NOS, vanaf 20.30 uur op Nederland 3.

Bron: Feyenoord.nl

20140805-202718-73638164.jpg

You must be logged in to post a comment Login