Nieuws

Feyenoord traint met vier A-junioren in voorbereiding op PSV

on

In de voorbereiding op de aanstaande topper tegen PSV van zondag kan Feyenoord weer beschikken over Joris Mathijsen. De verdediger nam donderdag volledig deel aan de groepstraining op Varkenoord, nadat hij de laatste competitieduels met Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en RKC Waalwijk wegens kuitklachten aan zich voorbij moest laten gaan. Ook John Goossens meldde zich op het trainingsveld. De linkspoot is op de weg terug van een hamstringblessure, die hij eind vorige maand opliep.
De selectie van Feyenoord werd donderdag gecompleteerd door vier jeugdspelers. De A-junioren Rick Karsdorp, Wessel Dammers, Rodny Lopes Cabral en Jeff Hardeveld sloten aan bij de oefensessie, die voor een groot deel bestond uit diverse partijspelen over een half speelveld.

De training van Feyenoord werd aandachtig gevolgd door een groot aantal jeugdtrainers van Feyenoords amateurpartners. Zij zijn donderdag te gast in De Kuip voor een Trainers Informatiedag. Na een welkomstwoord van algemeen directeur Eric Gudde, een groepsfoto op het veld en een presentatie van technisch directeur Martin van Geel kregen zij in het stadion een uitgebreide toelichting van Jean-Paul van Gastel. De assistent-trainer gaf uitleg over onder meer over de toegepaste oefenstof van de ochtendtraining en de wijze waarop Feyenoord toewerkt naar de kraker in Eindhoven.

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen PSV, die voor de Rotterdammers van groot belang is in de race om de tweede plaats, werkt de selectie nog twee groepstrainingen af. Vrijdagochtend vanaf 10.30 uur vindt de laatste openbare oefensessie plaats op Varkenoord. De afsluitende training van zaterdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

20140410-153705.jpg

You must be logged in to post a comment Login