Nieuws

Feyenoord traint in stadion Kantrida

on

Feyenoord heeft woensdag kennisgemaakt met Stadion Kantrida, waar donderdagavond de wedstrijd tegen HNK Rijeka in de Europa League wordt gespeeld. De selectie van trainer Fred Rutten werkte daar aan het begin van de avond de afsluitende training af, waarbij het luidkeels werd aangemoedigd door honderden aanwezige supporters.

Bij het betreden van het veld keken de Feyenoorders tegen een enorme rotswand aan, die hoog boven de tribune aan de lange zijde uitsteekt. Vanaf de rotsen en de achterzijde van de tribunes is er een prachtig zicht over de bergen en de Adriatische Zee, waaraan het stadion van HNK Rijeka gelegen is. De thuishaven van de Kroatische club biedt plaats aan ongeveer 10.000 toeschouwers.

Alle twintig spelers die woensdag zijn meegereisd naar Kroatië namen volledig deel aan de oefensessie, die voor een deel bestond uit een partijspel van tien tegen tien op een klein veld. Ook was er aandacht voor voorzetten vanaf de zijkant, terwijl de training na een klein uur werd afgesloten met een afrondoefening.

Met de wedstrijd tegen HNK Rijeka vervolgt Feyenoord donderdag de groepsfase van de Europa League. De ploeg van Rutten heeft na twee speelrondes drie punten, terwijl de Kroaten tot dusver één punt hebben verzameld.

De wedstrijd HNK Rijeka – Feyenoord begint donderdag om 19.00 uur en wordt live uitgezonden op RTL 7.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login