Nieuws

Feyenoord traint dagelijks besloten in Marbella

on

Met een training op Varkenoord gaat voor Feyenoord 1 maandagochtend het jaar 2018 officieel van start. Daarmee komt voor de spelers een einde aan een periode van twee vrije weken, waarin ze konden herstellen van de zware eerste seizoenshelft.

Trainingskamp in Spanje

Een dag na de eerste training van het nieuwe jaar, die achter gesloten deuren plaatsvindt, vertrekt de selectie naar Marbella voor een trainingskamp. Van dinsdag 9 tot en met zondag 14 januari verblijft Feyenoord aan de Zuid-Spaanse kust om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, waarin de ploeg zowel in de Eredivisie als in de KNVB Beker nog alles heeft om voor te spelen.

Oefenduel met FC Luzern

Feyenoord zal in Marbella dagelijks besloten trainen op de velden van het Marbella Football Center. Op zaterdag 13 januari speelt het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zo goed als zeker een oefenwedstrijd tegen FC Luzern, de nummer negen van de hoogste divisie in Zwitserland.

Drukke start 2018

Na terugkeer in Nederland heeft Feyenoord nog een week om zich voor te bereiden op de hervatting van de Eredivisie. Die is op zondag 21 januari 2018 in de Amsterdam Arena tegen Ajax. Dat duel is het begin van een reeks van zeven duels in 21 dagen, waarin onder meer ook de kwartfinale in de beker tegen PSV op het programma staat. Bekijk hier het volledige programma van Feyenoord in de tweede seizoenshelft.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login