Nieuws

Feyenoord terug op rustig Varkenoord

on

Waar Feyenoord woensdag bij de eerste training nog werd welkom geheten door zo’n zesduizend supporters, keerde de selectie een dag later in alle rust terug op Varkenoord. Een handvol toeschouwers was donderdagochtend getuige van de tweede oefensessie van het seizoen, die in het teken stond van diverse pass- en trapoefeningen en partijspelen.

Hoofdtrainer Ronald Koeman kon op de tweede trainingsdag beschikken over dezelfde selectie als waarmee hij een dag eerder in De Kuip officieel van start was gegaan. Dat betekende dat er in totaal zestien spelers op het trainingsveld aanwezig waren. Zij waren voor het eerst gekleed in de gloednieuwe blauwe trainingstenues van dit seizoen, terwijl de technische en medische staf in het kersverse zwarte trainingsoutfit was gestoken.

De oefensessie werd evenals een dag eerder afgesloten met een aantal grote partijspelen over een half veld. Assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst completeerde een van de twee teams en liet met een puntgave assist op Sekou Cissé, die met een fraaie kopbal trefzeker was, zien nog altijd over een uitstekende traptechniek te beschikken.

De eerste trainingsweek van het seizoen bestaat na donderdag nog uit twee oefensessies. Zowel vrijdag- als zaterdagochtend traint de selectie vanaf 10.30 uur op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login