Nieuws

Feyenoord teleurstellend: ‘Afspraken niet nagekomen’

on

Feyenoord-trainer Ronald Koeman zag zijn ploeg zaterdag niet winnen van FC Dordrecht. Het oefenduel eindigde in 1-1. Het ontbrak aan voetbalintelligentie bij de Rotterdammers, volgens de oefenmeester. Bruno Martins Indi gaf aan graag bij Feyenoord te blijven.

“We begonnen goed en konden goed opbouwen en speelden prima. Nadat zij één op één gingen spelen, oogde het bij ons niet goed”, begint Koeman tegen Eredivisie Live. “Die momenten moet je herkennen en ernaar handelen en dat deden we niet goed. Op de training zie ik dat wel daarom was ik vanavond ook verbaasd hierover.”
Koeman vervolgt: “Dordrecht was veel agressiever en harder dan dat wij dat waren. Aan de andere kant is het nu nog maar voorbereiding en moet je van deze wedstrijden leren.” Het nieuwe kunstgrasveld in Dordrecht was niet best. “Het veld is niet heel prettig spelen en dat is wel van invloed, maar dat mag geen excuses zijn voor deze teleurstellende wedstrijd”, aldus de ex-prof van onder meer Barcelona.
Aanvoerder Stefan de Vrij zag hetzelfde als de trainer. “In het begin lieten ze ons voetballen en toen gebruikten we de ruimtes goed. Na een kwartier gingen zij één op één spelen en toen kwamen we er niet meer uit. We kwamen de afspraken niet na en daarom werd het spel er alleen maar minder op”, wist de verdediger.
Martins Indi wil komend seizoen ook in het shirt van Feyenoord spelen. “De Eredivisie is een goede competitie en ik kan hier nog heel veel leren. Ik wil gewoon hier blijven”, sprak de linksachter duidelijke taal.

Bron: Elfvoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login