Nieuws

Feyenoord-team bereikt finale tijdens jaarlijkse G-voetbaldag

on

Als de prestaties van het Feyenoord-team tijdens de jaarlijkse G-voetbaldag in Barendrecht een voorbode zijn voor de prestaties van Feyenoord 1, dan gaat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een mooi seizoen tegemoet. De G-voetballers die woensdag het tenue van Feyenoord mochten dragen, sleepten namelijk de penaltybokaal in de wacht en reikten daarnaast tot de finale van het voetbaltoernooi.
De gelukkigen die in het rood-wit van Feyenoord mochten spelen, waanden zich met name in de ochtend echte profs. Toen werden zij namelijk gecoacht door hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en zijn assistent Jan Wouters. De twee legden de basis voor een dag vol succes en plezier. ‘Dat laatste is natuurlijk het belangrijkste’, sprak Van Bronckhorst. ‘Het plezier van deze spelers is heel erg puur. Als trainer is het heel dankbaar om daar je medewerking aan te verlenen.’

De taken van Van Bronckhorst en Wouters werden later op de dag overgenomen door Feyenoords jeugdtrainers Cor Adriaanse, Gaston Taument en Davey van den Berg. Zij loodsten de ploeg vol enthousiaste Feyenoorders naar de finale, die onder leiding stond van scheidsrechter Bas Nijhuis. In die finale bleek FC Den Bosch uiteindelijk te sterk.

Voor de spelers deed dat weinig af aan het plezier dat ze aan de G-voetbaldag in Barendrecht hadden beleefd. Dat plezier werd gedeeld door de vele trainers en scheidsrechters uit het betaald voetbal die hun medewerking aan het toernooi verleenden.

De G-voetbaldag in Barendrecht werd woensdag voor de 23ste keer georganiseerd. In totaal waren er op Sportpark De Bongerd bijna 400 voetballers actief.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login