Nieuws

Feyenoord Supportersavond op 25 april

on

Feyenoord organiseert op donderdag 25 april voor het vierde seizoen op rij de Feyenoord Supportersavond in De Kuip. Tijdens deze avond kunnen supporters op allerlei manieren in contact komen met spelers, oud-spelers, trainers, sponsors en natuurlijk ook medesupporters van Feyenoord.

Leden van Het Legioen of van Kameraadjes kunnen vanaf vandaag zes dagen lang profiteren van vijftig procent korting op de toegangsprijs. Zij betalen geen € 10,-, maar slechts € 5,- per kaart. Alle Legioen-leden en Kameraadjes ontvangen vandaag per mail meer informatie over het bestellen van toegangskaarten. De kaartverkoop voor alle overige supporters start aanstaande maandag.

Ook dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld voor de Feyenoord Supportersavond, met onder meer de talkshow Studio Feyenoord, de presentatie van het nieuwe wedstrijdtenue door Puma en rondleidingen door het stadion. Ook kun je spelers van Feyenoord uitdagen voor een wedstrijdje op de PlayStation of hen interviewen voor de camera’s van Feyenoord TV. Voor degene die durven is het zelfs mogelijk om te abseilen vanaf de lichtmast!

De deuren van het Maasgebouw gaan op 25 april vanaf 19.30 open voor deze speciale avond. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 23.00. Om aanwezig te zijn bij een van de drie shows van Studio Feyenoord dien je je vooraf in te schrijven via de Feyenoord Ticketshop. Aanvangstijden van Studio Feyenoord zijn 20.00, 20.45 en 21.30 uur.

Bekijk hieronder in de videospeler de terugblik op de Supportersavond van 2012:

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login