Nieuws

Feyenoord-supporters toch Arena binnengekomen

on

Enkele honderden Feyenoord-supporters is het woensdagavond toch gelukt om de Amsterdam Arena binnen te komen bij de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Dat zeggen de supportersverenigingen van beide clubs. Het zou gaan om zo’n 400 fans. Volgens de NOS zijn tientallen fans tegengehouden.

Onder de Feyenoord-supporters in het stadion zouden ook fans zijn geweest die niet via de officiële kanalen toegangskaarten hadden bemachtigd. Ajax had gewaarschuwd dat alleen toegangskaarten geldig zijn die via Ajax en de officiële ticketbox van Primera waren gekocht. Mensen die kaarten hebben gekocht op een andere manier zouden er volgens een woordvoerder van Ajax niet inkomen. Die kaarten zouden geblokkeerd zijn.

Feyenoord speelde woensdagavond tegen Ajax in de kwartfinales van de KNVB-beker. Zowel Feyenoord als de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb hadden Feyenoord-supporters afgeraden om naar Amsterdam af te reizen.

Volgens RTV Noord-Holland zijn tientallen supporters woensdagmiddag naar de Wallen gegaan in het centrum van Amsterdam. Dat is een van de gebruikelijke ontmoetinsgsplekken voor Feyenoord-fans die de Arena bezoeken.

Bron: Rijnmond.nl

20140122-233522.jpg

You must be logged in to post a comment Login