Nieuws

Feyenoord-supporters mogen morgen geen knuffels stadion in nemen

on

Door diverse supportersgroepen is opgeroepen om aanstaande zondag voor de Sophiawedstrijd Feyenoord – Excelsior knuffels mee te nemen naar het stadion voor de aanwezige kinderen. Feyenoord heeft speciaal voor deze actie een verzamelpunt ingericht bij de Feyenoord Fanshop (locatie Topsportcentrum), waar de knuffels gedoneerd kunnen worden.

In het stadion zitten zondag bijna duizend kinderen die onder behandeling staan bij het Sophia Kinderziekenhuis maar daar niet verblijven. Deze kinderen kunnen een knuffel meenemen omdat zij thuis verblijven. Het Sophia Kinderziekenhuis heeft aan Feyenoord laten weten dat knuffels vanwege gezondheidsredenen niet meegenomen kunnen worden naar het ziekenhuis. Alleen de kinderen in het vak kunnen dus een knuffel mee naar huis nemen. Voor de knuffels die overblijven, zal Feyenoord een goede bestemming vinden.

Mocht je toch een knuffel meenemen, dan kun je deze inleveren bij een door Feyenoord opgericht verzamelpunt waar de aanwezige kinderen naderhand een knuffel uit kunnen kiezen om zelf mee naar huis te nemen. Dit verzamelpunt vind je op de wedstrijddag voor de Feyenoord Fanshop bij het Topsportcentrum, buiten de stadionhekken.

Het is voor Feyenoord-supporters dus niet mogelijk om knuffels mee het stadion in te nemen. De supporters van Excelsior in het uitvak zullen – in navolging van de ADO Den Haag-supporters in 2016 – de knuffels tijdens de wedstrijd in het Sophiavak onder hen gooien. Excelsior-supporters kunnen wel knuffels mee het stadion in nemen, omdat deze knuffels vooraf zijn nagekeken door stewards van Excelsior en Feyenoord. Het is helaas ondoenlijk om dit bij alle tourniquets te doen voor Feyenoord-supporters.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou