Nieuws

Feyenoord-supporters gestrand in Polen

on

Silvi van Noorloos en haar zeven reisgenoten zitten donderdagavond niet in Rusland. Feyenoord zal zonder dit groepje supporters moeten proberen om het Europa Cup-duel te winnen van Kuban Krasnodar.

“We hadden met z’n achten een busje gehuurd, maandagavond zijn we vertrokken en het schoot best lekker op”, vertelt Silvi vanuit een hotel in het Poolse Krakau waar ze met met vijf overgebleven reisgenoten in een hotel zit. Bij de Oekraïense grens mochten ze niet verder, omdat de originele kentekenbewijzen van het busje ontbraken.

Alleen kopieën
“We hebben het bij twee grensovergangen geprobeerd, maar nee”, zegt ze. “Het verhuurbedrijf had alleen kopieën meegegeven, en dat is voor Oekraïne niet genoeg. We hebben nog gekeken of we verder met het vliegtuig konden, maar dat was zo’n duizend euro per ticket geworden.”

Nu naar Auschwitz
Twee leden van het gezelschap zijn intussen afgehaakt en zitten weer thuis. De rest maakt er het beste van. “We hebben zowat heel Polen gezien, we hebben een hoop lol”, vertelt de Rotterdamse. En vanmiddag gaan we Auschwitz bezoeken. Heel wat anders ja, maar toch ook iets wat je gezien moet hebben.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login