Nieuws

FEYENOORD-SUPPORTERS DEFINITIEF NIET WELKOM IN NAPELS

on

Feyenoord heeft vandaag (maandag) via SSC Napoli een afschrift ontvangen van de Prefectuur van de Provincie Napels. Daarin wordt het besluit bevestigd dat er op dinsdag 26 september aanstaande bij de Champions League-wedstrijd SCC Napoli – Feyenoord geen Nederlanders welkom zijn. Het is de Italiaanse club verboden om kaarten aan Nederlanders te verkopen.

De Italiaanse autoriteiten laten weten de afgelopen weken een risicoanalyse te hebben gemaakt. De uitkomst daarvan is dat de komst van Feyenoord-supporters in combinatie met de Napoli-aanhang een te grote bedreiging vormt voor de openbare orde en veiligheid. Omdat de autoriteiten de taak hebben om de orde en publieke veiligheid te garanderen, is besloten om een verbod op te leggen op de verkoop van kaarten aan mensen uit Nederland. Het volledige afschrift van de Prefectuur van de Provincie Napels, opgesteld in het Italiaans, vind je hier.

Feyenoord betreurt in hoge mate dat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zich bij de tweede groepswedstrijd in de Champions League niet gesteund weet door het legioen. De club heeft naar aanleiding van het besluit van de Italiaanse autoriteiten besloten dat er geen reis voor de Feyenoord Business Club georganiseerd wordt en dat er slechts een klein gezelschap officials met het team mee zal reizen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login