Nieuws

Feyenoord stelt Newcastle United deadline voor ‘Jørgensen-transfer’

on

Wil Newcastle United zich versterken met Nicolai Jörgensen, dan moet het vòòr maandagnacht op de proppen komen met een bod dat Feyenoord kan bekoren. Ná maandag wil de kampioen van Nederland de Deense spits niet meer laten gaan.

Dat meldt The Newcastle Chronicle zaterdag. Newcastle United heeft inmiddels twee keer een bod uitgebracht op Jörgensen. Ook de laatste aanbieding, naar verluidt zo’n 17 miljoen euro, voldeed niet aan de verwachtingen van Feyenoord. The Magpies geven hun jacht echter niet op. De kans is groot dat er in de komende dagen nog stevig onderhandeld wordt.

In ellenlange gesprekken heeft technisch directeur Martin van Geel echter geen trek, weet The Chronicle. Feyenoord heeft zelf tot woensdagavond 00.00 uur om een vervanger voor Jörgensen aan te trekken.

Daarom heeft Newcastle nu een deadline gekregen uit Rotterdam-Zuid. Uiterlijk maandagavond moet er overeenstemming zijn bereikt over een transfersom. Zijn de twee clubs dan nóg niet akkoord over Jörgensen, dan is een transfer deze maand van de baan.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login