Feyenoordinbeeld

Feyenoord start Bekertoernooi in De Kuip 

on

Na de overwinningen op ADO Den Haag, Manchester United en PSV bereiden de spelers van Feyenoord zich vanaf morgen (dinsdag) voor op alweer een drukke week. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het donderdagavond in de KNVB Beker op tegen FC Oss, waarna op zondag de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade wacht.Het bekertoernooi start voor bekerhouder Feyenoord met een wedstrijd in De Kuip, die donderdagavond om 20:45 uur begint. Op weg naar nieuw bekersucces is FC Oss de eerste horde die genomen moet worden. De Brabantse club bezet na zeven speelronden de vijftiende plaats in de Jupiler League.

.

Openbare trainingen

In de aanloop naar het duel met Oss traint de selectie zowel op dinsdag als op woensdag om 10:30 uur. De sessie van dinsdag is vrij toegankelijk voor publiek. Het volledige trainingsschema voor de komende week vind je hier.

.

Kaartverkoop

Voor het duel in de eerste ronde van de KNVB Beker zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf € 14,- per stuk. Er geldt een vrije verkoop en er kan een ongelimiteerd aantal kaarten gekocht worden. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot het duel, omdat deze wedstrijd is inbegrepen bij de seizoenkaart.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login