Nieuws

Feyenoord-spelers verrast door liefdevolle berichten van familieleden

on

2020 was voor iedereen een vreemd en moeilijk jaar. Zo ook voor een aantal Feyenoord-spelers. Voor de een door het gemis van familieleden, voor de ander doordat hij lang aan de kant stond en voor sommigen door beiden. Aan het eind van het kalenderjaar werden Marcos Senesi, Eric Botteghin, Sven van Beek, Tyrell Malacia en Róbert Bozeník verrast met persoonlijke boodschappen van hun naasten, die zij vanwege het coronavirus niet altijd aan hun zijde hebben gehad het afgelopen jaar of zelfs moeten missen tijdens de feestdagen.

Feyenoorders Malacia en Van Beek worstelden in 2020 met blessures. De verdedigers hebben zich er – met de steun van hun familie – doorheen geslagen en zijn nu sterker dan ooit. Dat zeggen zij niet alleen zelf, maar horen ze ook terug in de liefdevolle berichten van hun vader, moeder, broer of zus. Zo klinkt het uit de mond van vader Van Beek, die zich met een videoboodschap rechtstreeks tot zijn zoon richt: ‘2021 moet jouw jaar worden.’

Botteghin, Bozeník en Senesi hebben hun familieleden vanwege het coronavirus al lange tijd niet gezien. Het gemis van hun trouwste supporters is groot, zo bleek ook uit de eerste reacties van deze spelers na het zien en horen van hun naasten. Bij de een toverde het een brede lach op het gezicht, de ander slikte zijn tranen weg en de laatste kon ze niet tegenhouden. Senesi: ‘Het is soms moeilijk om ver weg van je familie te zijn. Maar hierdoor zijn ze ineens zo dichtbij.’

#ReadyTogether
De video is gemaakt met als thema: ‘Ready Together’, op weg naar een hopelijk beter 2021. Eerder deze week lanceerde Feyenoord in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Lee Towers al een nieuwe versie van het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’. In de videoclip wordt eenzaamheid tijdens de feestdagen en donkere decemberdagen gesymboliseerd, maar ook overwonnen door de combinatie van de klanken van muziek, de magie van De Kuip en de kracht van ‘de Feyenoord-familie’. 

Ook in tijden waarin familieleden elkaar niet of nauwelijks kunnen bezoeken staan onze spelers en supporters er niet alleen voor: ‘You’ll Never Walk Alone, we are #ReadyTogether’.

Bekijk de prachtige beelden in de videospeler of op YouTube.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply