Nieuws

Feyenoord-spelers geloven in titelkansen

on

Volgens NUSport.nl geloven de spelers van Feyenoord erin dat ze komend seizoen de titel kunnen pakken in de Eredivisie. De Rotterdammers hopen de ijzersterke reeks van afgelopen seizoen in de competitie door te kunnen trekken. “Feyenoord moet sowieso meedoen om de titel. Als dat niet kan, dan gaat er iets niet goed.

Volgens Feyenoord-aanvoerder Berghuis ziet het er goed uit: De ploeg is aardig bij elkaar gebleven en er zijn drie jongens bijgekomen.

Eric Botteghin sluit zich bij zijn collega aan: “Helaas konden we het niet afmaken. We moeten zorgen dat we het goede gevoel meenemen naar komend seizoen en dan weet ik zeker dat we weer mooie successen kunnen boeken.”

Volgens de Braziliaanse verdediger is het een groot voordeel dat de selectie inmiddels zo goed als rond is. Vorig seizoen was dit het grote manco van de Rotterdammers. Vervolgens werden er allerlei spelers ingevlogen die totaal niet fit waren, waardoor Feyenoord na een valse start in oktober zelfs op een 12e plaats terug te vinden was.

Nadat trainer Jaap Stam opstapte en Dick Advocaat het stokje overnam, werd alles anders en verloor Feyenoord alleen de uitwedstrijd tegen Fc Porto. In de Nederlandse competitie stegen de Rotterdammers naar plaats 3 en zaten in een gigantische flow waardoor het winnen van de landstitel niet meer werd uitgesloten. Bovendien werd de finale van de KNVB-beker bereikt.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login