Nieuws

Feyenoord speelt thuiswedstrijd tegen Fc Zorya Luhansk om 20.00u

on

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Zorya Luhansk in de play-off ronde van de Europa League wordt gespeeld op donderdag 28 augustus om 20.00 uur. De speeldatum van dit duel was al in een eerder stadium vastgesteld, alleen was de aanvangstijd nog niet bekend.

Seizoenkaarthouders hebben deze wedstrijd niet automatisch toegang tot het stadion. Deze groep supporters krijgt wel de mogelijkheid om hun eigen seizoenkaartplaats voor deze wedstrijd te kopen. Dit kan nog tot en met woensdag 13 augustus (vandaag) 23.59 uur tegen de vroegboekprijs. Het terugkopen van de eigen plaats kan alleen via TicketBox en Internet en dus niet telefonisch via Feyenoord Service & Tickets of in de Feyenoord Fanshops. Wie zijn seizoenkaartplaats via Internet wil kopen, dien gebruik te maken van de button ‘Eigen plaats’.

Vanaf vrijdag 15 augustus 9.00 start de vrije verkoop. Het is dan voor iedereen mogelijk kaarten te bestellen. Voor deze wedstrijd gelden zijn twee verschillende ticketprijzen. Voor de lange zijdes kost een kaart € 20,- en voor de korte zijdes € 15,-.

Meer informatie over de kaartverkoop en de prijzen is te vinden op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_6743-0.PNG

You must be logged in to post a comment Login