Nieuws

Feyenoord speelt op 15 juli oefenduel tegen SDC Putten

on

Feyenoord speelt op zaterdag 15 juli om 14.30 uur een oefenwedstrijd tegen SDC Putten. De afgelopen dagen zijn wij in gesprek gekomen met Feyenoord en de prettige gesprekken hebben geleid tot de afspraak om tegen elkaar een vriendschappelijke wedstrijd te spelen..

De brigade van Giovanni van Bronckhorst is dan al weer in volle voorbereiding op de eredivisie, de Johan Cruijff schaal en niet te vergeten het lange verblijf in de Champions League.

.

Wij zijn er trots op dat Feyenoord, met alle bekende grote namen, tegen ons komt spelen en zij nemen ook de kampioensschaal mee en zullen deze aan het publieke tonen. 

.

Ook voor SDC Putten onder aanvoering van onze nieuwe trainer Michael van den Berg en nieuwe assistent trainer Nico Beijnen is de seizoensvoorbereding dan al even begonnen, dus een mooie kans om onze Puttense blauwe brigade aan het werk te zien.

.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zeer binnenkort te koop in de voorverkoop en ook online. We verwachten een grote belangstelling dus hou deze site goed in de gaten! En schrijf vast in de agenda:

.

SDC Putten – Feyenoord

Zaterdag 15 juli

Aanvang 14.30 uur

.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur

.

Albert de Bruin

.

Bron: sdcputten.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login