Nieuws

Feyenoord speelt in twee toernooien tegen Duitse clubs

on

Feyenoord gaat volgende week op trainingskamp in Zuid-Duitsland. De selectie van trainer Dick Advocaat bereidt zich daar verder voor op de start van het nieuwe seizoen, met onder meer deelname aan de Helden Cup.

Aftrap met tweeluik
De week begint voor Feyenoord met de strijd om de Cup of Traditions, zaterdag 22 augustus in Duisburg. Borussia Dortmund en MSV Duisburg zijn de andere twee deelnemende teams. Het toernooi bestaat uit drie onderlinge wedstrijden van elk tweemaal een half uur. De duels zijn niet toegankelijk voor supporters. Het programma is als volgt:

Zaterdag 22 augustus, 16:45 uur
Borussia Dortmund – Feyenoord

Zaterdag 22 augustus, 18:00 uur
MSV Duisburg – Feyenoord

Helden Cup
Na afloop van het toernooi reist het team verder naar Zuid-Duitsland, waar het tot en met zaterdag 29 augustus verblijft op trainingskamp. Feyenoord neemt bovendien deel aan de Helden Cup, die plaatsvindt in Kufstein net over de grens in Oostenrijk. Speellocatie is de Kufstein Arena.

Het deelnameveld bestaat verder uit VfB Stuttgart, Arminia Bielefeld en Hamburger SV. Het team van Advocaat neemt het op tegen de twee laatstgenoemde Duitse clubs. Het speelschema ziet er zo uit:

Dinsdag 25 augustus, 16:00 uur
Arminia Bielefeld – Feyenoord

Vrijdag 28 augustus, 16:00 uur
Hamburger SV – Feyenoord

Beide toernooien live op FOX Sports
Behalve de Cup of Traditions is ook de Helden Cup niet toegankelijk voor supporters. De wedstrijden van Feyenoord in beide toernooien worden live uitgezonden op FOX Sports, zodat supporters de duels toch vanuit Nederland kunnen volgen. Uiteraard doet Feyenoord ook via haar eigen online kanalen uitgebreid verslag van de toernooien en het trainingskamp.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login