Nieuws

Feyenoord speelt gelijk tegen Heracles Almelo

on

Feyenoord heeft in de eredivisie wederom niet gewonnen. Na de blamage tegen Fortuna Sittard van voor de interlandperiode kon de ploeg van Jaap Stam zich tegen Heracles niet herstellen: 1-1. Jens Toornstra scoorde voor Feyenoord, Orestis Kiomourtzoglou maakte de treffer voor Heracles.

Feyenoord begon nog prima aan de wedstrijd. Het had het betere spel en kon in het eerste kwartier zelfs op voorsprong komen. Ridgeciano Haps zette aan de linkerkant door en dreigde de bal te verspelen. Jens Toornstra kreeg de bal toch nog voor zijn voeten en schoot de bal keihard in de bovenhoek: een heerlijk doelpunt.

Na die goal leefde Feyenoord even op en kreeg het kansen op meer. Dat lukte niet. Heracles werd beter en drong aan. Het leverde geen doelpunt op. Daarom gingen de ploegen met 1-0 rusten.

In de tweede helft kon Heracles na iets meer dan een uur voetbal gelijkmaken. Nadat de Feyenoord-verdediging makkelijk opzij werd gezet, kon Orestis Kiomourtzoglou gelijkmaken in De Kuip. Feyenoord speelde na de gelijkmaker onzeker en kon niet tot goed veldspel komen. Wel was er sprake van een slotoffensief. Dat leverde, ondanks enorme kansen voor onder andere invaller Luciano Narsingh, geen goal op.

Door het gelijkspel blijft Feyenoord tiende in de eredivisie. Donderdag krijgt Feyenoord wel weer snel de kans om een goed resultaat te boeken. In Zwitserland is BSC Young Boys in de Europa League de tegenstander.

Volgende week zondag reist Feyenoord af naar Amsterdam voor de eerste Klassieker van het seizoen. 

Scoreverloop

14′ 1-0 Jens Toornstra
63′ 1-1 Orestis Kiomourtzoglou

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login