Nieuws

Feyenoord speelt finale op 22 april tegen AZ

on

AZ is op zondag 22 april in De Kuip de tegenstander van Feyenoord in de finale van de KNVB Beker. Waar Feyenoord woensdagavond met 3-0 te sterk was voor Willem II, daar klopten de Alkmaarders in de andere halve finale FC Twente met 4-0.

Officieel is Feyenoord op zondag 22 april in De Kuip de uit spelende club. Dat is bepaald door middel van een loting, die tegelijkertijd plaatsvond met de loting voor de halve finales.

Zeventiende finale voor Feyenoord

Voor Feyenoord is het de zeventiende keer in de historie dat het de bekerfinale gaat spelen. Van de zestien eerdere finales werden er twaalf gewonnen, waarvan de laatste in 2016 (2-1 winst op FC Utrecht).

AZ staat voor de zevende keer in de eindstrijd. De laatste keer was vorig seizoen, toen met 2-0 werd verloren van Vitesse. Feyenoord en AZ troffen elkaar niet eerder in een bekerfinale.

Kaartverkoop

De bekerfinale wordt georganiseerd door de KNVB. Zodra er meer informatie beschikbaar is over het aantal beschikbare kaarten voor Feyenoord-supporters en het kaartverkoopproces, zal dat via de officiële clubkanalen – waaronder deze website – gecommuniceerd worden.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login