Nieuws

Feyenoord speelt 0-0 gelijk in Kosovo

on

Feyenoord is er donderdagavond in de tweede voorronde van de Conference League niet in geslaagd van FC Drita te winnen. In Kosovo speelden de Rotterdammers negentig minuten lang tegen een blauwe muur, waarin geen gaatje werd gevonden.

Opvallende basisspeler bij Feyenoord was Naoufal Bannis, die van trainer Arne Slot de voorkeur kreeg boven Robert Bozenik. Na een kleine zeven minuten spelen kreeg Bannis al een grote mogelijkheid op de openingstreffer, maar in de korte hoek kreeg hij de bal niet langs FC Drita-doelman Faton Maloku.

Ook in de tweede helft bood FC Drita – Feyenoord lang geen spektakel. De Rotterdammers probeerden het een paar keer van afstand.

Guus Til had de openingstreffer op zijn schoen. De middenvelder kreeg de bal op een presenteerblaadje van Marcus Pedersen, maar schoot van heel dichtbij naast.

In de laatste minuut van de blessuretijd schoot invaller Antonucci nog op de paal. Daarmee moest Feyenoord genoegen nemen met een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Drita.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til (81′ Antonucci); Linssen, Bannis (65′ Bozenik), Sinisterra

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply